Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου 2006

Καθόμαστε αντικριστά..

Image Hosted by ImageShack.us


Καθόμαστε αντικριστά. Από τα τελευταία καλοκαιρινά βραδάκια σε υπαίθριο μπαράκι. Απαλή μουσική ικανοποιεί την ακοή. Βραδινό αεράκι χαϊδεύει τα πρόσωπα. Ροζέ κρασί ευφραίνει τη γλώσσα και αγαλλιάζει την καρδιά.

Καθόμαστε αντικριστά. Κοιταζόμαστε και δεν χρειάζεται να μιλήσουμε. Έχουμε καιρό να μιλήσουμε αλλά η οικειότητα υπάρχει αναμφισβήτητα. Η διάθεση για επικοινωνία τρελή.

Καθόμαστε αντικριστά. Η έναρξη της συνομιλίας εύκολη .. σαν το νερό που ξεκινά να κυλά με το άνοιγμα της κάνουλας. Η πορεία εκπληκτική. Τα λόγια πολλά και ασυγκράτητα και από τους δύο. Τα θέματα ποικίλα και ομαλώς εναλλασσόμενα. Η σύμπνοια απόψεων επιθυμητή και εφικτή. Η διαφωνία υπαρκτή μα και αποδοτική.

Καθόμαστε αντικριστά. Η ώρα κυλά γρήγορα και ευχάριστα. Το κρασί παρέχει ευφορία. Τα λόγια πλέον ξεχύνονται σαν χείμαρρος. Τα γέλια μας κολώνες του μικρόκοσμού μας. Η συγκίνηση και η νοσταλγία κοσμήματά του.

Καθόμαστε αντικριστά. Το φεγγάρι ψηλά σχεδόν ολόγιομο. Η νύχτα πλέον προχωρημένη. Η συνομιλία ανεπηρέαστη από τις γύρω συνθήκες. Έχουμε καιρό να μιλήσουμε. Μας έλειψε πολύ. Παρασυρόμαστε σε μια δίνη πέρα από χωροχρονικά όρια.

Καθόμαστε αντικριστά. Το μπαράκι κλείνει. Καλούμαστε να φύγουμε. Απότομη και δυσάρεστη διακοπή. Το πεζοδρόμιο παραδίπλα θελκτικό.

Καθόμαστε πλέον δίπλα. Μιλάμε .. μοιραζόμαστε .. αστειευόμαστε .. πειραζόμαστε .. διαφωνούμε .. νοσταλγούμε .. συγκινούμαστε .. σιωπούμε .. κοιταζόμαστε .. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΜΕ.

Καθόμαστε δίπλα. Η ατμόσφαιρα απόλυτα ερωτική. Τα λόγια σαν κορμιά επιδίδονται σε λεκτικές περιπτύξεις. Η επικοινωνία η μόνη μας επαφή. Η ικανοποίηση εύκολα παραλληλίσιμη με ερωτική κορύφωση.

Καθόμαστε δίπλα και επικοινωνούμε. Μιλάμε .. απλά μιλάμε ..

Ξημερώνει. Φεύγουμε.

Ο καλός μου κολλητός φίλος, ο παρτενέρ σε αυτήν την απόλυτα ερωτική εμπειρία.

Ο οργασμός αυτής της επικοινωνίας, ανεπανάληπτη εμπειρία.

Ευτυχισμένη που τον ζω ..

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Χαίρομαι πραγματικά που επιτεύχθηκε επικοινωνία! Είναι κάτι που το εκτιμάω και το θαυμάζω όταν και σε όποιους συμβαίνει, ιδιαίτερα όταν έχει να μου συμβεί κάτι φεγγάρια! Επιπλέον απαιτεί και προωθεί ταυτόχρονα την επικοινωνία με τον εαυτό σου. Wonderful, keep going!!!

seaina είπε...

Σου εύχομαι ολόψυχα να σου συμβεί σύντομα (αν και δεν νομίζω ότι έχει τόσο πολύ καιρό να σου συμβεί .. cheer up!)

Ανώνυμος είπε...

Just to say hello to you. Nice blog.