Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου 2006

"101-95"

Σας λένε κάτι τα παραπάνω νούμερα ?

Όχι δεν είναι ταχυδρομικός κώδικας κάποιας περιοχής....

Όχι δεν είναι το 5ψήφιο νούμερο καμιάς εταιρείας τύπου 11 888...

Όχι δεν είναι ο 101,95 FM με τις τελευταίες λαϊκές επιτυχίες στον αέρα....

Όχι δεν είναι κάποιο pin που οδηγεί σε κάποιο «απαγορευμένο θησαυρό».....

Τι είναι?

..............................................................................................................

Είναι το σκορ με το οποίο η Εθνική ομάδα μπάσκετ κέρδισε σήμερα την αντίστοιχη ομάδα των ΗΠΑ (!?)

Ναι ναι είναι απίστευτο κι όμως αληθινό ...

Η ομάδα μας κατάφερε όχι μόνο να σταθεί επάξια απέναντι στα θηρία του NBA, όχι μόνο να κατάφερε να διατηρήσει την ψυχραιμία της ανατρέποντας το εις βάρος της σκορ (2η περίοδος), όχι μόνο κατάφερε να τους κερδίσει παρόλες τις αντίθετες προβλέψεις, αλλά κατάφερε να τους συντρίψει με NBA-ικό σκορ (101-95)!!!

Αχ Ελλάδα σ’ αγαπώ ...

Η αλήθεια είναι πως δεν χαίρομαι μόνο για τον αθλητικό μας άθλο απέναντι σε μια πολλή καλή ομάδα, αλλά για τη νίκη μας απέναντι στη συγκεκριμένη ομάδα των ΗΠΑ. Και νομίζω δεν είμαι η μόνη, κάπου εκεί έξω ξέρω ότι βρίσκω πάρα πολλούς υποστηρικτές αυτής της άποψης.

Και αιτιολογώ.....

Είναι γνωστό πως σαν έθνος τις ΗΠΑ δεν τις συμπαθώ επειδή παρόλη την ελάχιστη ιστορία και παρουσία τους πάνω σε αυτό τον πλανήτη, έχουν καταφέρει να «διοικούν» ολόκληρο τον κόσμο με τσαμπουκά και υπεροψία. Δεν είναι λίγες οι χώρες που έχουν υποστεί πολλά δεινά (πολέμους, οικονομική καταστροφή και καπιταλιστικό επεκτατισμό) από τις ΗΠΑ και μάλιστα με μηδαμινό αίσθημα ενοχής και ευθύνης απέναντι στην ανθρωπότητα.

Δεν αυταπατώμαι, ξέρω πως μια νίκη στη Eurovision, στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ή στο Μουντομπάσκετ δεν μας καθιστά επιτυχημένο και αξιόλογο έθνος ... τα 10 κακά της μοίρας μας έχουμε (ανεργία, ακρίβεια....), αλλά στιγμές σας αυτή που με κινητοποίησε να γράψω το συγκεκριμένο post αισθάνομαι πως κατακτάμε κάτι σε ομαδικό-εθνικό επίπεδο!

Το συγκεκριμένο, λοιπόν παιχνίδι ήθελα να το κερδίσουμε οπωσδήποτε ειδικά μετά τις δηλώσεις των παιχτών της ομάδας των ΗΠΑ, οι οποίες ήταν γεμάτες από υπεροψία και ειρωνεία - γεννήματα θρέμματα της μαμάς Αμερικής βλέπεις.

Όχι πως δεν θέλω να κερδίσουμε στον τελικό, απλά είναι μεγαλύτερη η χαρά τώρα που κερδίσαμε τις ΗΠΑ.

Καλή επιτυχία λοιπόν στην Ελλαδάρα μας την Κυριακή και πάντα τέτοια!!!!

Υ.Γ. : Αααα προσέχετε τα κεφαλάκια σας τις επόμενες ημέρες .... μπορεί να μη μας πέσει ο ουρανός στο κεφάλι, αλλά καμιά «έξυπνη» βόμβα ποτέ δεν ξέρεις ..... τους νευριάσαμε πολύ και αυτό δεν θα το αφήσουν ατιμώρητο ....

Δεν υπάρχουν σχόλια: