Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου 2006

Ελλάς το μεγαλείο σου !!

Βλέπω όλα καλά εκεί έξω στην Ψωροκώσταινα εε?? Δεν μας βρήκε καμιά «έξυπνη» βόμβα των Αμερικανών στο κεφάλι τελικά.

Ωστόσο από αλλού τις περιμέναμε τις βόμβες και από αλλού μας ήρθαν.

Καλέ είδατε τον τελικό;
Τι ομοβροντία καλαθιών ήταν αυτή;
Μας «θέρισαν» στην κυριολεξία οι Ισπανοί!!!
Και καλά αυτοί καλά έκαναν, προετοιμάστηκαν και μας κέρδισαν δίκαια (άλλωστε 6 φορές στη 2η θέση είχαν φτάσει και 3 στην 3η!). Εμείς τι πάθαμε, εμείς οι κορυφαίοι, οι φοβεροί, οι τρομεροί .... ;

Αν βλέπατε δελτία ειδήσεων τις τελευταίες ημέρες θα νομίζατε πως η Εθνική μας όχι μόνο είναι η καλύτερη ομάδα στον κόσμο αλλά και ότι δεν υπάρχει περίπτωση να χάσει από την Ισπανία στον τελικό!! Ό,τι δηλαδή έκαναν οι Αμερικάνοι κάναμε και εμείς ... σηκώσαμε ψηλά τον αμανέ και δυστυχώς την .. πατήσαμε!
Στο μεταξύ το τροπάριο άλλαξε μετά την ήττα μας στον τελικό. "Πρέπει να μη στενοχωριόμαστε και να συνειδητοποιήσουμε πως η Ελλάδα είναι 2η καλύτερη ομάδα στον κόσμο, πως είναι άθλος αυτό που κατάφερε η Εθνική, πως .. πως ... "
Τελικά είμαστε μια χώρα των έντονων εναλλαγών συναισθημάτων και της άκρατης επιθυμίας για πανηγύρια και για εθνική υπερηφάνια. Έχουμε ανάγκη να θαυμάζουμε και να ηρωποιούμε !!!
Είναι γνωστό μας χαρακτηριστικό η υπερβολή, κυλάει στο αίμα μας σαν το οξυγόνο. Μόλις καταφέρουμε ένα σημαντικό επίτευγμα, καβαλάμε πολύ άνετα καλάμι, καμαρώνουμε σαν γύφτικα σκεπάρνια ... και θεωρούμε δεδομένη την υπεροχή μας σε ευρύτερο επίπεδο, στο μπάσκετ, στα αθλήματα, στον πολιτισμό, στην ιστορία, στα πάντα έναντι όλης της Ευρώπης, όλου του κόσμου, του ηλιακού μας συστήματος, του γαλαξία μας ... ολόκληρου του σύμπαντος ...


Αχ Ελλάδα σ' αγαπώ !!!

Μπάστα Ελληνάρα !!! Προσγειώσου ... το Columbia σε περιμένει να σε φέρει στην Ελλαδίτσα σου ....
Κάνε μια στάση στην Ιαπωνία και πανηγύρισε προς το παρόν το αργυρό σου μετάλλιο, που αποτελεί ρεκόρ και μεγάλη επιτυχία για τη χώρα σου και ακολούθως κοίτα πώς θα καταφέρεις να ΔΙΑΤΗΡΗΣΕΙΣ αυτή την επιτυχία και να τη διευρύνεις !!

Θερμά συγχαρητήρια στην Εθνική μας ομάδα και καλή συνέχεια στις επιτυχίες !!!