Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2006

Α α α αψού!!!!

Η μικρούλα seanίτσα, μάλλον την άρπαξε...

Είμαι στο γραφείο και πονάει το κεφάλι μου, η μύτη μου είναι βουλωμένη και ο λαιμός μου γρατζουνάει! Μήπως είμαι άρρωστη;
Από χθες αισθανόμουν κάτι ανατριχίλες στη δουλειά και έριχνα που και που κανα φτέρνισμα, αλλά δεν πήγε το μυαλό μου.
Εγώ; Η δυνατή; Αυτή που δεν αρρωσταίνει ποτέ;
Κι όμως ... την πάτησα ..
Αλλά θα μου πεις τα θέλει κι εσένα ο κώλος σου! Την προηγούμενη εβδομάδα είχε έρθει ένας φίλος μου από την Αμερική, ο οποίος κάνει το διδακτορικό του εκεί. Οι συνευρέσεις της παρέας λοιπόν, ένεκα του φίλου, αυξήθηκαν. Στην παρέα όμως εκτός από τον φίλο μου το Γ. εξ Αμερικής και ο φίλος μου ο Χ., αλλά και η φίλη μου η Δ. ήταν άρρωστοι .. οπότε μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη τρεις και την κακή του μέρα!!


Κάνω κουράγιο να περάσει η σημερινή ημέρα, εδώ στη δουλειά και αν όλα πάνε "καλά" δε θα έρθω αύριο!!!
Θα πάω στο σπίτι να κουκουλωθώ κάτω από τα παπλώματα, (μπορεί στο τσακίρ κέφι και αν έχω το κουράγιο, να φτιάξω καμιά σουπίτσα να φάω) και με εξαρτήματα τα χαρτομάντιλα και τα τσάγια, θα αράξω .. θα δω κανα DVD, θα διαβάσω κανα βιβλίο και αν δεν την παλέψω άλλο θα ρίξω και κανα ύπνο ...

Χμ, χμ, χμ .. ξέρετε τι λείπει από όλο αυτό το σκηνικό;

Μια αγκαλίτσα ..

Όσοι πιστοί, εμβολιασμένοι, προσέλθετε!!

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Διευκρίνισέ μας μόνο Seanaki ποιο εμβόλιο ακριβώς πρέπει να έχουμε κάνει προς αποφυγή παρεξηγήσεων. Περαστικά και να προσέχεις τις κακές παρέες!

seaina είπε...

Ευχαριστώ πολύ για τα περαστικά!
Θα προσέχω τις κακές παρέες (αν και δεν καταλαβαίνω πού κολλάει αυτό).
Όσο για το εμβόλιο, όποιο νομίζεις κατάλληλο εσύ, ούτως ώστε να μπορείς να με πλησιάζεις με ασφάλεια!

Ανώνυμος είπε...

ΥΓ αυτός ο Χ. πολύ ζημιάρης είναι τελικά όπως καταλαβαίνω από τις ιστορίες σου και όπως μπορώ να επιβεβαιώσω και εξ ιδίας πείρας. Και πάλι περαστικά Seanaki

Ανώνυμος είπε...

Εγώ Seainaki θυμάμαι ότι εκτός από εσένα στην παρέα ήταν άλλοι τέσσερις υγιείς άνθρωποι που εξακολουθούν να παραμένουν υγιείς και μετά τη συναναστροφή τους με εμάς τους «άρρωστους». Θα μου πεις βέβαια αυτοί δε μας τρίβονταν. Βρες λοιπόν αλλού την αιτία της γρίπης και άσε μας να αναρρώσουμε με την ησυχία μας.

Περαστικός είπε...

Περαστικά!

Γκρινιάρης είπε...

Περαστικά!
Λοιπόν, ξέρεις, σουπίτσα, τσαγάκι, κρεβατάκι, ξανά τσαγάκι, πορτοκαλάκι, κανα αντιπυρετικό για τον πυρετό, όχι αντιβιωσούλα, και σε μερικές μερούλες (μην είσαι υπερβολικά αισιόδοξη, αν είναι ίωση φτάσει και βδομάδα) θα είσαι πάλι στη δουλειά (καλό είναι αυτό τώρα;).
Εγώ για αγκαλία δεν έρχομαι, φοβάμαι μη με κολλήσεις! Και μετά θα γκρινιάζω με βουλωμένη μύτη, πράγμα που μου τη δίνει απίστευτα! Κι αυτό!

Ανώνυμος είπε...

Αυτό το blog έχει αρχίσει να μου θυμίζει λίγο την περίοδο που ο Παπανδρέου ήταν στο Ωνάσειο. ("Σήμερα είχε άφθονη διούρηση", κλπ.)

seaina είπε...

Καταρχήν ευχαριστώ όλους για τα περαστικά σας, γνωστούς-αγνώστους, επώνυμους, ανώνυμους!
-->anonymous_1
Ο Χ. γενικά είναι ιδιαίτερη προσωπικότητα με την οποία συνδέομαι φιλικά και η οποία καταφέρνει σε όλα τα επίπεδα να με επηρεάζει!
-->Χ.
Όπως ξέρεις πολύ καλά Χ., είμαι διαχυτική, κοινωνική και χαδιάρα! Οπότε ναι μπορεί να σου "τρίφτηκα" την Παρασκευή, το ρίσκαρα και την πάτησα! Αυτή και μόνο είναι η αιτία!
Δεν βαριέσαι, όμως προκειμένου να έχω κοντά μου τους φίλους μου, ας έχω και τις "αρρώστιες" τους!
-->περαστικός
Ευχαριστώ πάρα πολύ!
-->γκρινιάρης
Ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές σου, κάπως έτσι πράττω και κάνω υπομονή! Όσο για την αγκαλιά δεν πειράζει, κατανοώ απόλυτα! :ο)
-->Anonymous_2
Έξυπνη η παρατήρησή σου δε λέω!
Δε νομίζω όμως ότι στη γενικότερη τάση των περισσοτέρων bloggers οι οποίοι περιγράφουν την καθημερινότητά τους, να υπερέβαλα ώστε να έχω κάνει σίριαλ την αρρώστια μου!

Unknown είπε...

Καλημέρα

Περαστικά
και να προσέχεις τις μεγάλες
αλλαγές του καιρού

Καλό πρωινό

seaina είπε...

-->sailor
Καλημέρα κι σε εσένα και ευχαριστώ πολύ...
δε νομίζω πάντως να φταίει ο καιρός για την τωρινή μου κατάσταση, αλλά οι "άρρωστοι" φίλοι μου!! Χα χα!
Φιλιά πολλά